Udbydere og Prislister

Et mere gennemsigtigt marked

Mobilbredbaandpriser.dk har en mission = et mere gennemsigtigt tele -og bredbåndmarked.

Vi bombarderes dagligt med reklamer af teleselskaberne, der alle vil fortælles os, at netop deres løsning er den ultimative bedste i øjeblikket -og der lægges ikke fingre imellem.

Telebranchen er en af de brancher, der konstant er under opsyn af forbrugerombudsmanden og det er ikke småting af bøder, der udskrives for vildledende markedsføring og overtrædelser af de love der skal beskytte os forbrugere.

Det skaber et ugennemsigtigt marked, der er svært at være kunde i.

 

Derfor har vi dedikeret hver mandag aften til, at give dig overblikket over priser og tilbud, så du har de bedste muligheder for at vælge, den løsning, der passer til netop DIG.


 

Priser på mobilt bredbånd

Vi arbejder seriøst med opgaven

Mobilbrebaandpriser.dk er opbygget med det eneste formål, at oplyse.

Der eksisterer et hav af småportaler, der kun er opbygget med formålet, at tjene penge ind til ejeren, når du klikker på deres links til teleudbyderne.

Hos os gør vi et stort arbejde ud af, at opdatere priser og tal, så det du oplever, er nyttig valid information. Vi modtager også kommision, hvis du klikker dig videre til en teleudbyder og køber en løsning.
Pengene er med til at vedligeholde siden og gøre den bedre.


Men faktum er, at vi også modtager penge, når du køber og det er vi meget opmærksomme på IKKE må farve vores anbefalinger.

Vi ser på hvert enkelt tilbud og vurderer det, ud fra hvad forbrugeren vil modtage samlet set - ikke hvad vi kan tjene ved at fremhæve en bestemt udbyder.

Med andre ord, det vi anbefaler ville vi selv købe og anbefaler det også til vores nørmeste familie.

Oplever du fejl eller mangler på vores side, vil vi blive utroligt glade for en lille mail.

Du kan sende os en mail på mailadressen: info (snabel a ) seoportalen.dk

ejer

Bag mobilbredbaandpriser.dk finder du Jonas Jørgensen, som også ejer flere andre informationssites f.eks siden om det nye 4G mobilt bredbånd samt portalen om søgemaskineoptimering seopotalen.dk

Bemærk:
Når du besøger mobilbredbaandpriser.dk ligges en harmløs coockie automatisk ind på din computer. Det sker på stort set alle hjemmesider du besøger i dag. Coockien hjælper os med at indsamle data om, hvordan du færdes på vort website og hvad du f.eks klikker på.
Du kan let selv deaktivere cookies, klike her og læs mere: Minecookies.org


.
.
.

Mere Information

Søg på internettet

Sites vi anbefaler

Følg os her

 

Yahoo