Prisoversigter

Udbydere og Prislister

Hvilken hastighed skal du vælge ?

Hvis vi ser isoleret på mobilt bredbånd, vil den valgte hastighed kun være vigtig, når du primært bruger dit mobile brebånd i byzonen, hvor du rent faktisk kan modtage og sende med de høje hastigheder du loves.
Bruger du mobil bredbånd i landzonen, vil du (ligegyldig hvilken hastighed du bedtaler for) normal opleve omkring 5 mbit hastighed og derunder.

Ser vi på almindeligt bredbånd igennem telefonnettet (adsl) vil du normalt opleve den hastighyed du betaler for altid og derfor er hastigheden vigtigere her.

 

Når du surfer er hastighedn knap så vigtig. Du vil ikke kunne mærke den store forskel fra en 10 mbit linje til en 40 mbit linje. Grunden finder du hos de hjemmesider du besøger. De kan ofte slet ikke følge med de hurtige forbindelser og derfor opnår du altså ikke en voldsom anderledes oplevelse.


Forskellen oplever du, når du henter store filer, musik og streamet vido. Her er der meget stor forskel


 

Mobilt bredbaand pris

Din adfærd bør bestemme din 3g hastighed

Hvis du kun bruger dit internet til at surfe rundt på nettet med, tjekke mails og netbank, ja så er der jo ingen grund til at købe en porche til at surfe med - Det eneste du vil opleve gå hurtigere, er de penge der bliver trukket på din konto.

Har du derimod en internetlinje som deles blandt flere brugere, eller downloader du meget, ja så er en hurtigere linje bestemt overvejelser værd.

Teenagere i husstanden, har det med at være storforbrugere af internet og hvis i andre i familien også vil online, når der spilles, ses hd video etc. så er en 20 mbit linje en fornuftig hastighed.

Herunder kan du se vores hastigheds anbefaling i forhold til adfærd på internettet:


Hastighed Adfærd
2 - 10 mbit Internettet benyttes mest til at surfe, hente mails, tjekke netbank og gå på facebook
10 - 20 mbit Mere end 1 benytter internettet på samme tid, der hentes musik og film med jævne mellemrum.
Der ses TV igennem internettet
20 + mbit I er flere om at dele internettet.
Der spilles over internettet
Der ses streamet film i dvd og hd kvalitet
Der videochattes over landgrænser
Der ses TV igennem internettet

Hvis din internetadfærd afspejler midterste og nederste række ovenfor og du bor i et område uden 3g turbo dækning - Kan vi altså ikke anbefale, at du køber mobilt bredbånd, som primær internetforbindelse og deler den.
Det vil simpelthen gå alt for langsomt og være til stor irritation i dagligdagen.

.
.
.

Mere Information

Søg på nettet

Sites vi anbefaler

Følg os her

 

Bing

 

 

Yahoo