3Mobil og mobilt bredbånd

3Mobil er det selskab i Danmark, der har satset mest på mobilt bredbånd og dermed også udrulning af et enormt antal signalmaster i hele DK.
Det har med tiden gjort 3mobil til det fortrukne valg for dem, der benytter mobil bredbånd til erhverv og primær forbindelse i hjemmet.
Grunden er simpel. 3 giver dig den bedste dækning med 3G turbo hastighed i landet og dermed også det mest anvendelige mobile bredbånd til netop dem der rejser meget.

Der er sket uhyggelig meget bare de sidste 2 år, hvor f.eks hastigheden er steget fra 7,2 mbit til 32 mbit i downoad og fra 0,3 til 5 mbit i upload - prisene er de samme, men 3 har åbnet op for en løsning, hvor du får adgang til dres store net, dog med et lavere månedligt forbrug af data inkluderet, men også til en nedsat pris.

 

I løbet af de sidste 3 år har 3mobil gang på gang vundet topkarakter i tests af store magasiner og aviser -og det afspejler sig også i brugernes oplevelser - du får uden tvivl bedst dækning og hastighed her.

I 2016 tilbydes du også 4G hastigheder i de større byer hos 3 mobil.


 

Mobilt bredbaand pris

Om 3mobil og priserne

3mobil er lidt dyrer, men også lidt bedre og vi kan varmt anbefale dem til storbrugerne og dem der vil have bedste mulighed for dækning.

Vi anbefaler 3 til dig der skal bruge mobilt bredbånd som primær forbindelse, måske endda med en router der deler forbindelsen blandt flere brugere, men altså også til dig, der måske bruger det knap så meget, men gerne vil være sikret bedste mulige oplevelse, når du bruger det.

Priserne er opdelt i 3 kategorier. Den dyreste giver mest forbrug hver måned og her får du 40 GB data med i prisen. Det er rigtig meget og med almindelig adfærd på internettet, skal du virkllig gøre dig umage for overhovedet at komme i nærheden af grænsen.
Du skal med andre ord, have et unormalt forbrug, for at datagrænsen, kan blive en udfordring. F.eks hentning og afsendelse af meget store filer dagligt, eller streaming af film og musik.

Mellem prisen, giver dig et fornuftigt forhold mellem pris og inkluderet data. Her får du 10 GB med i prisen, som giver dig alle muligheder for, at være online dagligt uden problemer.
Her på redaktionen kan vi fint klare os med under 10 GB hver måned og vi uploader masser af hjmmesider samt surfer masser af timer hver eneste dag.

Den mindste løsning, kan give dig problemer med forbruget, hvis du vil være online hver dag, men 2 GB rækker faktisk meget langt, hvis du tænker en lille smule over hvor meget du er online og hvad du laver.
Du kan snildt surfe 1 time dagligt uden, at kommer over grænsen.Udbyder Hastighed / inkl. GB Mindste pris Pr. måned Læs mere
3mobil 71 mbit / 2 gb 160,00 60,00 3 mobil
3mobil 71 mbit / 5 gb 210,00 110,00 3 mobil
3mobil 71 mbit / 10 gb 230,00 130,00 3 mobil
3mobil 71 mbit / 100 gb 350,00 250,00 3 mobil
3mobil 71 mbit / 200 gb 400,00 300,00 3 mobil


.
.
.

Mere Information

Søg på nettet

Sites vi anbefaler

Følg os her

Wikipedia

Google

RSS Feed

 

 

Yahoo

 

Bing